• 1 z 3
 

Hotové jídlo ADVENTURE MENU Vepřové s knedlíkem a zelím

 
Dostupnost Na dotaz
179 Kč
155,65 Kč bez DPH
   
Kód produktu ADM-3006
Značka ADVENTURE MENU
Kategorie POTRAVINY A NÁPOJE
 

Hotové jídlo ADVENTURE MENU Vepřové s knedlíkem a zelím

Hotové sterilované jídlo, vyvinuté speciálně pro outdoor, expedice a cestování.

České národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku a umožnit tak všem turistům, sportovcům, horolezcům i dalším, aby si mohli zavzpomínat na dobrou českou kuchyni kdekoli na světě. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece jsme upekli na česneku, k tomu uvařili bílé zelí s cibulkou a ručně dělané bramborové špalíčky. Celkovou chuť dolaďuje masový výpek. Není to zrovna nejlehčí jídlo před sportem, ale po náročném dni potěší a perfektně zasytí.

Složení: vepřová plec (30%), bramborové špalíčky (28%) (brambory, mouka pšeničná, pšeničná krupice, vejce, sůl), zelí kysané (26%)(zelí, voda, sůl, kmín), řepkový olej, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, česnek, ocet, sůl, kmín, pepř.

Informace pro alergiky: obsahuje pšeničnou mouku, bramborové vločky /SO2/, pšeničnou krupici, vaječnou směs

Návod na přípravu: Jídlo lze ohřívat buď ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty nebo použít samoohřev. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.

Hmotnost: 400 g +- 5%

Nutriční hodnoty 100 g / 400 g
energetická hodnota (kJ): 584 / 2336
tuky (g): 4,3 / 17,2 - z toho nasycené 1,4 / 5,6
sacharidy (g): 17,4 / 69,6 - z toho cukry 5,2 / 20,8
bílkoviny (g): 7,6 / 30,4
sůl (g): 1,32 / 5,28
 

 

Velikost UNI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Hotové jídlo ADVENTURE MENU Vepřové s knedlíkem a zelím Hotové jídlo ADVENTURE MENU Vepřové s knedlíkem a zelím
5
OC Avatar autora | 1.7.2018
Nejlepší jídlo ze všech tady (dle mého názoru) - knedlík je hezky zpracován formou "housky" a drží tak konzistenci, zelí chuťově perfektní a velké množství libového masa. Pro jednu osobu postačující jídlo na celý den.

Značka AdventureMenu vznikla v roce 2011 s jasnou vizí - dostat na trh kvalitní, plnohodnotnou a především chutnou expediční stravu. S více než 10ti letými zkušenostmi a zázemím partnerské výrobní firmy byla v červnu téhož roku představena řada hotových, sterilovaných cestovatelských jídel AdventureMenu, jídel vyvíjených speciálně pro potřeby cestovatelů, expedic nebo i závodníků dálkových rally. Jídel prvotřídní kvality, chuti a trvanlivosti, vyrobených ručně z nejkvalitnějších surovin a určených do nejextrémnějších podmínek.

Jídla AdventureMenu jsou sterilovaná, tudíž kompletně připravená ke konzumaci. Nepřidává se žádná voda.

Pro dosažení maximálního možného komfortu na cestách byl k jídlům zároveň představen unikátní samoohřevný systém, který ohřeje jídlo sám bez použití vařiče nebo nádobí a tak šetří čas, který můžete strávit užitečněji, nebo příjemněji.

Rčení "Jsme to, co jíme" platí na cestách dvojnásob, proto jsou základem jídel AdventureMenu pouze výběrové suroviny od ověřených tuzemských dodavatelů. Je dbáno na nejvyšší jakost surovin a absenci chemických přísad, což se projeví skvělou chutí a vynikajícími výživovými vlastnostmi výsledného jídla.

Při větší fyzické zátěži je navíc obzvášť důležité dodržovat pravidelný přísun kvalitních živin. Proto jsou jídla AdventureMenu stavěna tak, aby dodala tělu vše potřebné při zvýšené aktivitě. Sortiment také obsahuje jídla s extrémním podílem kvalitních živočišných proteinů vhodná i pro vrcholové sportovce.

BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV

Díky nejmodernější technologii, precizní ruční výrobě a přesnému technologickému postupu mají jídla s extrémní trvanlivost až 3 rokybez použití jakýchkoliv chemických kontervantů. Nejsou používány žádné polotovary ani předpřipravené směsi. Vaří se podle tradičních receptur a proto v jídlech AdventureMenu nenajdete žádná Ečka nebo chemická barviva.

TECHNOLOGIE

Tajemství dlouhé trvanlivosti, skvělé chuti a výživových hodnot spočívá především v unikátním způsobu použité konzervace, kterou je sterilace. Principem tohoto způsobu uchování potravin je působení teploty nad 100°C po určitou dobu, během které se zničí zdraví škodlivé mikroorganismy. Následně je jídlo prudce zchlazeno, čímž se docílí zachování vitamínů a minerálů

Takto zakonzervované jídlo má chuťové, vizuální a nutriční vlastnosti čerstvě připraveného jídla i po třech letech uskladnění. Je proto ideální pro použití právě u cestovatelských jídel.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.