• 1 z 3
 

Hotové jídlo ADVENTURE MENU Masové koule s basmati a rajskou omáčkou

 
Dostupnost Skladem
189 Kč
164,35 Kč bez DPH
   
Kód produktu ADM-3017
Značka ADVENTURE MENU
Kategorie POTRAVINY A NÁPOJE
 

Hotové jídlo ADVENTURE MENU Masové koule s basmati a rajskou omáčkou

Hotové sterilované jídlo, vyvinuté speciálně pro outdoor, expedice a cestování.

Masové koule pochází původně z Itálie, ale podmanily si prakticky celý svět. Velmi oblíbené jsou ve Spojených Státech, ale také ve Skandinávii. Masové koule Adventure Menu z hovězího předního mletého masa jsme namixovali s rýží basmati a dochutili pouze petrželí, špetkou soli a pepře. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, doladěna lehkým tónem skořice.

Jídlo je předurčené k tomu, aby si ho zamilovali nejen dospělí, ale také děti. Poměr masa a rýže basmati jsme zvolili takový, aby bylo jídlo kompletně vyvážené jako celek.

Složení: masovo-rýžové koule (51%), hovězí maso mleté (50%), rýže basmati (15%), voda, vejce, olej řepkový, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), sušená petržel, pepř, rajská omáčka (49%)(voda, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), cibule, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cukr, citron, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), divoké koření.

Informace pro alergiky: obsahuje vejce a celer

Návod na přípravu: Jídlo lze ohřívat buď ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty nebo použít samoohřev. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.

Hmotnost: 400 g +- 5% (z 300 g syrového masa)

Nutriční hodnoty 100 g / 400 g
energetická hodnota (kJ): 542 / 2168
tuky (g): 4,7 / 18,8 - z toho nasycené 1,2 / 4,8
sacharidy (g): 15,2 / 60,8 - z toho cukry 9,7 / 38,8
bílkoviny (g): 6,8 / 26,8
sůl (g): 1,1 / 4,4
 

 

Velikost UNI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Značka AdventureMenu vznikla v roce 2011 s jasnou vizí - dostat na trh kvalitní, plnohodnotnou a především chutnou expediční stravu. S více než 10ti letými zkušenostmi a zázemím partnerské výrobní firmy byla v červnu téhož roku představena řada hotových, sterilovaných cestovatelských jídel AdventureMenu, jídel vyvíjených speciálně pro potřeby cestovatelů, expedic nebo i závodníků dálkových rally. Jídel prvotřídní kvality, chuti a trvanlivosti, vyrobených ručně z nejkvalitnějších surovin a určených do nejextrémnějších podmínek.

Jídla AdventureMenu jsou sterilovaná, tudíž kompletně připravená ke konzumaci. Nepřidává se žádná voda.

Pro dosažení maximálního možného komfortu na cestách byl k jídlům zároveň představen unikátní samoohřevný systém, který ohřeje jídlo sám bez použití vařiče nebo nádobí a tak šetří čas, který můžete strávit užitečněji, nebo příjemněji.

Rčení "Jsme to, co jíme" platí na cestách dvojnásob, proto jsou základem jídel AdventureMenu pouze výběrové suroviny od ověřených tuzemských dodavatelů. Je dbáno na nejvyšší jakost surovin a absenci chemických přísad, což se projeví skvělou chutí a vynikajícími výživovými vlastnostmi výsledného jídla.

Při větší fyzické zátěži je navíc obzvášť důležité dodržovat pravidelný přísun kvalitních živin. Proto jsou jídla AdventureMenu stavěna tak, aby dodala tělu vše potřebné při zvýšené aktivitě. Sortiment také obsahuje jídla s extrémním podílem kvalitních živočišných proteinů vhodná i pro vrcholové sportovce.

BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV

Díky nejmodernější technologii, precizní ruční výrobě a přesnému technologickému postupu mají jídla s extrémní trvanlivost až 3 rokybez použití jakýchkoliv chemických kontervantů. Nejsou používány žádné polotovary ani předpřipravené směsi. Vaří se podle tradičních receptur a proto v jídlech AdventureMenu nenajdete žádná Ečka nebo chemická barviva.

TECHNOLOGIE

Tajemství dlouhé trvanlivosti, skvělé chuti a výživových hodnot spočívá především v unikátním způsobu použité konzervace, kterou je sterilace. Principem tohoto způsobu uchování potravin je působení teploty nad 100°C po určitou dobu, během které se zničí zdraví škodlivé mikroorganismy. Následně je jídlo prudce zchlazeno, čímž se docílí zachování vitamínů a minerálů

Takto zakonzervované jídlo má chuťové, vizuální a nutriční vlastnosti čerstvě připraveného jídla i po třech letech uskladnění. Je proto ideální pro použití právě u cestovatelských jídel.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.