Hodnocení obchodu

5,0 560 hodnocení
Přidat hodnocení
5
559x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora Ondra | 6.3.2021
Rychlé dodání, zboží dle očekávání. Za mě super.
PH Avatar autora Petr Houzar | 6.3.2021
LW Avatar autora Larry WarHammer | 3.3.2021
Naprosto spokojen, jak s produktem, tak s personálem. 10/10
JV Avatar autora Jan Vocl | 3.3.2021
Rychlé dodání, dárek potěšil.
K Avatar autora Katka | 2.3.2021
Na všem jsme se operativně domluvili, i když jsem udělala chybu ve své objednávce. Dodání pak bylo rychlé a bez problémů. Zboží je kvalitní. Spokojenost!
H Avatar autora Havy | 24.2.2021
Vše pořádku, dovoz až domů úplně best.
M Avatar autora Míra | 24.2.2021
Vše v pořádku
M Avatar autora Marek | 21.2.2021
Vřele doporučuji. Vždy mi v Kerberos Tactical dokáží poradit a proto také několik let nakupuji pouze zde. Rozhodně spokojenost!
P Avatar autora Petr | 21.2.2021
maximální spokojenost
PM Avatar autora Petr Mráz | 20.2.2021
super, vse funguje jak ma!!! doporucuji vsem...
SW Avatar autora St. Wolf | 18.2.2021
Několik let tu nakupuji a vždy spokojenost.
DM Avatar autora David Macháček | 18.2.2021
Určitě nakoupím znovu. Spokojen.
S Avatar autora Smokke | 18.2.2021
Tradičně spokojen
D Avatar autora Dusan | 17.2.2021
Perfekt!
KJ Avatar autora karel jahoda | 16.2.2021
Dávám jim 100%. Komunikace výborná.
M Avatar autora Michal.J | 14.2.2021
S batohem jsem velmi spokojený a určitě doporučuji jenom určitě budu dokupovat ještě postranní sumky.
RM Avatar autora Radek Michálek | 14.2.2021
Moc dobrá komunikace. Něco jsem spletl v objednávce a hned pomohli i poradili.
LV Avatar autora Laďa Vedra | 13.2.2021
Vše v pořádku, super a rychlá komunikace.
S Avatar autora V, Skokan | 10.2.2021
Nákup přes e- shop, dodáno rychle a o kvalitě termosky Savotta nemám pochyb.
G Avatar autora Gabriela | 5.2.2021
Vše naprosto v pořádku, perfektní komunikace, domluva i rychlost dodání. Určitě jsem zde nenakoupila naposledy.

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 560

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.