Hodnocení obchodu

5,0 216 hodnocení
Přidat hodnocení
5
215x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BL Avatar autora Bohuslav Laněk | 15.11.2019
Rychlé doručení, profesionální přístup, velký sortiment zboží, kvalitní produkty od kvalitních značek. 10/10
PS Avatar autora Pavel Sobotka | 15.11.2019
Vše v pořádku :) rád zas někdy nakoupím
PH Avatar autora Petr Houzar | 15.11.2019
Super
JD Avatar autora Jiří Divoký | 14.11.2019
Rychlé doručení, zboží dorazilo v perfektním stavu, je kvalitní a naprosto splnilo mé očekávání.
VK Avatar autora Václav Kocourek | 14.11.2019
MR Avatar autora Milan Rada | 13.11.2019
S obchodem je velmi dobrá komunikace, líbí se mi jejich sortiment a osobní přístup na prodejně. Mají vždycky i hodně věcí na skladě. Oceňuji i parkovací stání pro zákazníky před kamennou prodejnou. S obchodem jsem zatím velmi spokojen a rád se vrátím zas.
R Avatar autora Roman | 9.11.2019
Výborný e-shop, naprosto skvělá domluva, seženou i to, co normálně nenabízí. Slušné ceny. Velmi rád se v budoucnu vrátím. Děkuji.
Avatar autora Sabina Švendová | 4.11.2019
Doporučuji vřele, maximální spokojenost se zbožím i rychlosti dodání :-)
PA Avatar autora Pavel Adam | 3.11.2019
Luxuusni .
MF Avatar autora Marcela Filipová | 1.11.2019
Výborný obchod,rychlé jednání a zboží rychle u vás!!!Doporučuji...
MV Avatar autora Michal Vlk | 31.10.2019
Skvělý přístup, domluva, rychlé dodání, zatím jsem se všemi nákupy spokojen!
DK Avatar autora Daniel Kowal | 31.10.2019
spokojní ok
KW Avatar autora Kamil Wojtowicz | 31.10.2019
Vše v pořádku, Okamžitá komunikace v případě jakéhokoliv problému. super
RP Avatar autora Radek Pochobradský | 30.10.2019
Spokojenost
DF Avatar autora Dominik Filipec | 24.10.2019
Všechno došlo v pořádku, akorát rukavice mi poslali v multicamu, ale s paní byla milá domluva a rázem poslali výměnný balíček, takže naprostá spokojenost.
Avatar autora Tomáš Černý | 23.10.2019
Super zboží, super přístup.
Avatar autora Tomáš Šlapák | 23.10.2019
Spokojenost.
PM Avatar autora Pavla Matlochová | 23.10.2019
Rychlá komunikace i doručení.
PN Avatar autora Petr Nešpor | 23.10.2019
spokojen
PS Avatar autora Pavel Sobotka | 20.10.2019
Vše v pořádku :)

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 216

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.